برندهای تکنولوژیکبرندینگ

توصیه ایلان ماسک: به جای فیس بوک از سیگنال استفاده کنید

ایلان ماسک روز پنجشنبه در توئیتر خود فیس بوک را به دلیل تغییر سیاست­های واتس اپ مورد انتقاد قرار داد. در عوض ماسک به کاربران توصیه کرد پیام رسان رمزگذاری شده سیگنال را انتخاب کنند.

این توئیت سپس توسط جک دورسی، مدیر عامل توئیتر باز توئیت شد. اندکی بعد سیگنال در توئیتر خود نوشت که در تلاش است تا افزایش کاربران جدید را کنترل نماید.

توئیت ایلان ماسک به طور اتفاقی باعث بالا رفتن سهام شرکت بیوتکنولوژی Signal Advance شد، یک شرکت تجاری غیرعمومی که کاملا با سیگنال بی ارتباط است.

این اولین باری نیست که ماسک به دلیل نگرانی درباره حریم خصوصی به طور علنی از فیس بوک انتقاد می­کند. در سال 2018 او نه تنها صفحه شخصی خود بلکه صفحات تسلا و اسپیس ایکس را از فیس بوک حذف کرد.

و اما سیگنال چیست و این پیام رسان چگونه کار می­کند؟

سیگنال یک پیام رسان متنی، صوتی و تصویری رایگان و امن است که نه تنها می‌توانید از آن توسط گوشی اندرویدی و آیفون خود استفاده کنید، بلکه برای کامپیوتر هم توسعه پیدا کرده است. برای استفاده از این پیام‌ رسان تنها به شماره تلفن نیاز دارید.

از امکانات پیام رسان سیگنال می‌توان به امکان برقراری تماس صوتی و تصویری با دوستانتان، ارسال پیام‌های متنی، تشکیل گروه، استفاده از ایموجی یا استیکر مشابه اپ‌های دیگر اشاره کرد. با این وجود یک تفاوت بزرگ میان سیگنال و سایر برنامه‌ها وجود دارد: سیگنال به حریم خصوصی شما احترام می‌گذارد و از آن محافظت می‌کند.

ارتباطات در سیگنال رمزگذاری سرتاسری می‌شوند، بنابراین تنها افراد حاضر در یک ارتباط می‌توانند به پیام‌ها و محتوا دسترسی پیدا کنند و حتی خود کمپانی هم نمی‌تواند آن‌ها را ببیند. حتی در این اپ استیکرها هم رمزگذاری مخصوص به خود را دارند.

سیگنال خالق یک پروتکل رمزگذاری است که سایر اپ‌ها مانند واتساپ و اسکایپ از آن استفاده می‌کنند.  رمزگذاری سرتاسری تا حد زیادی امنیت کاربران را تضمین می‌کند.

امنیت پیام رسان سیگنال تنها محدود به رمزگذاری سرتاسری نمی‌شود و به امکانات دیگری هم دسترسی دارید. شما می‌توانید از پیام‌های ناپدیدشونده در این برنامه استفاده کنید و برای حذف خودکار پیام‌ها یک زمان مشخص درنظر بگیرید.

در حقیقت تنها داده‌ای که شما در اختیار توسعه‌دهندگان سیگنال قرار می‌دهید، شماره تلفن است که البته این پیام‌رسان به دنبال راهی برای تغییر این موضوع است و می‌خواهد سرورهای مخاطبین را رمزگذاری کند. با این کار موقعی که دولت‌ها یا سازمان‌ها خواستار دسترسی به داده‌های کاربران باشند، سیگنال دیتایی ندارد که در اختیارشان قرار دهد.

سیگنال یک سازمان غیرانتفاعی یا ناسودبر است، بنابراین هیچ‌گونه بخش تبلیغاتی ندارد و همین موضوع باعث می‌شود نیاز به ردیابی کاربران از بین برود. بودجه این سازمان توسط سرمایه‌گذارانی تامین می‌شود که به ایجاد یک پلتفرم امن و متمرکز بر حفظ حریم شخصی علاقه‌مند هستند.

سیگنال و واتساپ از فناوری یکسان برای رمزگذاری سرتاسری استفاده می‌کنند، بنابراین در هردوی آن‌ها محتوای پیام‌ها و تماس‌ها شخصی باقی می‌مانند. با این حال فیسبوک داده‌های بسیار بیشتری را به شکل آمار میزان استفاده، متادیتا و موارد دیگری را جمع‌آوری می‌کند و دیگر نمی‌توان از چنین کاری جلوگیری کرد.

سیگنال اگرچه امکانات مختلفی مانند واتساپ ندارد و برای مثال نمی‌توان پس زمینه گفتگوها را شخصی‌سازی کرد، اما در زمینه حفظ حریم شخصی و امنیت عملکرد بسیار بالاتری دارد.

در کنار سیگنال، پیام رسان تلگرام هم وجود دارد که شمار کاربران آن نزدیک به نیم میلیارد نفر است . با این وجود تلگرام نسبت به سیگنال با کمبودهایی دست و پنجه نرم می‌کند. برای مثال به صورت پیش فرض چت‌ها در این پیام‌ رسان به صورت سرتاسری رمزگذاری نمی‌شوند و محدودیتی برای تعداد اعضای گروه ندارد.

سیگنال مدیریتی روی محتوای گروه‌ها ندارد اما تنها ۱۰۰۰ نفر می‌توانند در یک گروه عضو شوند. علاوه بر این سیگنال بیشتر مناسب ارتباط با افرادی است که می‌شناسید، و نه پیوستن به گروه‌هایی که پر از افراد ناشناخته هستند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا