برندهای گردشگریبرندینگ

ساندویچ مخصوص گیاهخواران مک دونالد

رستوران‌های زنجیره‌ای “مک دونالد” از تاریخ ۳ نوامبر عرضه آزمایشی برگرهای گیاهی خود را موسوم به مک پلنت در آمریکا آغاز می‌کند.

این یک برنامه آزمایشی محدود برای عرضه این نوع همبرگر است و قرار است به این شرکت کمک کند تا بفهمد داشتن این مورد در منوی خود بر عملکرد آشپزخانه چه تاثیری می گذارد.

این همبرگر گیاهی طوری طراحی شده است که شبیه گوشت گاو به نظر برسد، به همان شیوه پخته شود و احساس سیری شبیه به گوشت گاو به انسان بدهد. همه آنها مانند برگرهای معمولی، خوشمزه و آبدار هستند و تمام ویژگی‌ها ظاهری و طعم یک همبرگر سنتی را دارند، اما دارای مزایای یک غذای گیاهی هستند.

این برگر آبدار بر پایه پروتئین گیاهی تهیه شده است و همراه با یک نان گرم کنجدی و مخلفات کلاسیک سرو می‌شود.

مک دونالد همچنین این برگر را در کشورهای دیگر از جمله سوئد، دانمارک، هلند، اتریش و انگلیس آزمایش خواهد کرد.

در حالی که “مک پلنت” فعلاً فقط یک برگر گیاهی است، مک دونالد گفته است که این برگر می‌تواند سرآغاز مجموعه کاملی از یک منوی گیاهی از جمله جایگزین مرغ در آینده باشد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا